به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، موسی شیخی اظهار داشت: بهبود کیفیت سوادآموزی یک رویکرد رسمی است که تحلیل وضعیت و عملکرد را مدنظر قرار می دهد و هدف از تشکیل آن ارائه راهکارهای مناسب جهت جذب و نگهداشت سوادآموزان و برطرف کردن موانع موجود بر سر راه آنان است.
وی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی برنامه های سوادآموزی یکی از دغدغه های مهم آموزش و پرورش استان است، گفت: برای جذب و نگهداشت افراد بی سواد باید محرکات و الزامات بسیار قوی وجود داشته باشدتا افراد بی سواد انگیزه لازم برای سوادآموزی را داشته باشند
شیخی در ادامه افزود: از جمله اقدامات در دست اجرا در خصوص توانمندی سازی آموزش دهندگان و سوادآموزان می توان به اجرای طرح عملی نماز کلید بهشت، راه اندازی مراکز یادگیری محلی و آموزش مهارت های اساسی در 40 موضوع مختلف و برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله این اقدامات است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خوزستان همچنین بر استفاده از ظرفیت مدیران مدارس و معلمان برای اجرایی شدن برنامه های سوادآموزی تاکید کرد وگفت: مدیران مدارس در پیشبرد برنامه های سوادآموزی تاثیر اجتناب ناپذیری دارند و سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت تشویق و الزام مدیران مدارس می تواند بسیار موثر باشد.
وی تصریح کرد: طرح عملی نماز کلید بهشت جز فعالیت های با برنامه این سازمان است و مربیان این طرح ملزم به گذراندن دوره های آموزشی هستند که در این رابطه با ستاد اقامه نماز هماهنگی های لازم انجام شده است و 50 درصد از مناطق امسال ملزم به اجرای این طرح هستند.
شیخی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از آموزش دهندگان و زحمات ارزشمند آنها در راستای اجرای فرمان امام (ره) مبنی بر ریشه کنی بی سوادی، زمان جذب بی سوادان را دردوره سواد پایه حداکثر تا آذرماه و دردوره انتقال حداکثر تا پایان آبان ماه اعلام کرد.