به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، مهدی رفیعی دهکردی در همایش همیاران پلیس و فرهنگ یار ترافیک ضمن اعلام این خبر افزود: اجرای این طرح از سال 1386 و با همکاری پلیس راهور و آموزش و پرورش در سراسر کشور آغاز شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: از جمله اهداف این طرح آموزش قانون پذیری در میان دانش آموزان است و تا کنون اجرای طرح همیار پلیس در مدارس کشور به کاهش آمار تصادفات جاده ای کمک موثری کرده است.
رفیعی دهکردی خاطرنشان کرد: طرح همیار پلیس به منظور تقویت فرهنگ رعایت قانون و نهادینه کردن آن در میان کودکان اجرا می شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: خانواده و مدرسه دو کانون مهم برای شکل گیری شخصیت و رفتار کودکان است و لازم است تا از طریق این دو نهاد، بستر مناسبی برای احترام به قانون در بین دانش آموزان و جامعه فراهم شود.
وی افزود: نظم اجتماعی، کاهش جرایم رانندگی، احترام به قانون و حقوق دیگران ، همچنین ایجاد ایمنی لازم در جاده ها از جمله اهداف این طرح است.
رفیعی دهکردی ادامه داد: در طرح همیار پلیس، دانش آموزان بر نحوه رانندگی والدین و رعایت قوانین راهنمایی توسط آنها نظارت می کنند و در این طرح از تاثیر کلام فرزندان بر والدین در راستای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی استفاده می شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان در پایان گفت: امیدواریم با اجرای صحیح این طرح شاهد رشد روز افزون و نهادینه شدن نظم اجتماعی به نحو مطلوب از سوی شهروندان و دانش آموزان باشیم.