جعفر ممبینی در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی الفبا گفت: تمام ادارات آموزش و پرورش دارای هسته مشاوره و بیشتر آنها دارای مرکز مشاوره هستند و به دانش آموزان خدمات مشاوره ای رایگان ارائه می دهند.

 

وی افزود: مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی و کنکور و مشاوره های روانی و سازشی، درمان اختلال اضطراب، ترس، افسردگی و وسواس توسط همکاران ما در این مراکز انجام می شود.

 

ممبینی تصریح کرد: در دانشگاه های استان خوزستان تعداد زیادی نیروی تخصصی مشاوره تربیت می شود و تمامی همکاران ما از سازمان نظام روانشناسی و سازمان بهزیستی مجوز فعالیت دارند از این رو با کیفیت ترین خدمات مشاوره ای توسط آنها در مراکز مشاوره آموزش و پرورش ارائه می شود.

 

رئیس مرکز مشاوره آموزش و پرورش خوزستان خاطر نشان کرد: مدیران و خانواده ها باید دانش آموزان نیازمند به مشاوره تخصصی را شناسایی کنند و برای دریافت خدمات مشاوره ای تخصصی  به مراکز مشاوره ای ما ارجاع دهند.

 

وی از فعالیت 36 مرکز مشاوره وابسته به آموزش و پرورش در استان خبر داد و  اضافه کرد: 220 نفر از مشاوره دهنده های مراکز مشاوره آموزش و پرورش در یک مصاحبه علمی – تخصصی شرکت کردند و پس از اخذ نمره قبولی و موفقیت در فرآیند مصاحبه،  برای 180 نفر از آنان کارت صلاحیت حرفه ای صادر شد.

 

ممبینی مشاوره در حوزه کنکور را از دیگر خدمات مراکز مشاوره آموزش و پرورش دانست و گفت: بر اساس مکاتباتی که با 4 ناحیه اهواز و کارون انجام گرفته است، مقرر شده که برای دانش آموزان مستعد خدمات مشاوره ای رایگان از قبیل تحلیل آزمون، مدیریت آزمون، برنامه ریزی، شیوه مدیریت زمان  و همایش های رایگان کنکوری برگزار شود.

 

وی بیان کرد: تشکیل تیم فوریت های روانی اجتماعی برای مداخله روانی و تدوین اطلس اختلالات رفتاری در دوره ابتدایی از فعالیت های دیگر مراکز مشاوره است که با توجه به نتایج آزمون سلامت روان دانش آموزان که همه ساله برگزار می شود، فرآیند کار در این حوزه مشخص می شود.

 

ممبینی با اشاره به اینکه رتبه 23 کنکور سراسری از مراکز مشاوره ای وابسته به آموزش و پرورش خدمات مشاوره ای تحصیلی و کنکوری دریافت کرده است، گفت:  مراکز مشاوره ما به این دانش آموز به دلیل کم برخوردار بودن خدمات مشاوره ای رایگان ارائه کردند و پس از اعلام نتایج کنکور سراسری این دانش آموز مستعد موفق به کسب رتبه 23 در کنکور سراسری شد.