به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، محمد تقی زاده شنبه ٧ مهرماه ٩٧ در مدرسه مالک اشتر واقع در روستای شیخ زهراب حمیدیه گفت: تلاش موسسه راه ایمان در راستای نهادینه کردن فرهنگ کار خیر، ایجاد امید و نشاط در جوانان و توسعه اشتغال در استان قابل تقدیر است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه نمایندگی موسسه خیریه راه ایمان مستقر در استان خوزستان زحمات و تلاش های ارزشمندی را تا کنون متحمل شده اند، افزود: یاد و خاطره بانی این مدرسه حاج محمد حسین جابر انصاری و نقش ایشان در تاسیس این مدرسه را نیز گرامی می داریم.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان در یک دوره ای محل پیدایش بزرگترین تمدن های تاریخی بوده است، بیان کرد: این استان ۶٠٠ سال قبل از اکسفورد دارای دانشگاه و بزرگترین کتابخانه ها و دروازه ورود تمدن اسلامی به کشور بود اما در دوره معاصر به دلیل اینکه مرکز بحران های تاریخی و ملی قرار گرفت، بسیاری از شاخص های علمی و اموزشی در این استان شکسته شد.

 

مدیر کل آموزش و پروش خوزستان، کانون نبرد جنگ جهانی اول ، دوم و جنگ تحمیلی را در خوزستان دانست و گفت: جنگ تحمیلی برای مردم خوزستان جنگ جهانی سوم است از این رو لازم است تا برای بهبود زیرساخت ها در استان تلاش مضاعفی صورت بگیرد.

 

وی گفت: خوزستان با ١ میلیون و ١٠٠ هزار دانش آموز، ٧٠ هزار معلم، ۴٠ هزار کلاس و ٨ هزار مدرسه از نظر کمی دارای رتبه سوم کشور است اما از نظر شاخص فیزیکی رتبه ٢٣ را به خود اختصاص داده است.

 

تقی زاده با تاکید بر اینکه هر ایرانی باید بخشی از هویت تاریخی معنوی مذهبی و …. خود را از خوزستان دنبال کند، تصریح کرد: همه به خوزستان مدیون هستند و باید در راستای حل مشکلات این استان گام بردارند.

 

وی همچنین گفت: نباید دانش آموز خوزستانی بر اساس شاخص ملی و با دانش اموزان سایر استانهایی مثل یزد مقایسه شود. آیا تا کنون در یزد صدای شلیک یک تفنگ بادی شنیده شده است؟

 

تقی زاده بیان کرد: بحران جغرافیایی و اقلیمی از بحران های جدی خوزستان است و این بحران ها سبب شده سال تحصیلی در این استان یک سال کمتر از سایر استانها باشد.

 

وی گفت: دانش آموزان ما یک ماه کمتر از دیگر دانش آموزان تحصیل می کنند و در مجموع ٢ سال کمتر در طول مدت تحصیل درس میخوانند. در عین حال کلاس های درس در خوزستان به علت شرایط اقلیمی در سال گذشته ١۶ روز به تعطیلی کشانده شد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در زمینه های نرم افزاری ، سخت افزاری و نیروی انسانی باید به خوزستان توجه شود، گفت: طی سال گذشته ١ میلیون و ۵٠ هزار دانش آموز در خوزستان تحصیل کردند و تمام اعتباری که به آموزش و پرورش تخصیص یافت ١ میلیارد تومان بوده است یعنی هر دانش اموز کمتر از هزار تومان که این مبلغ حتی پول یک ماسک برای روزهای سرشار از گرد و غبار در خوزستان نمی شود.