به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، عباسعلی باقری روز یکشنبه در نشست خبری با اشاره به راه اندازی سامانه ای برای معرفی مدارس و مشکلات توسط مدیران اظهارداشت: در این سامانه ترک تحصیل، کودکانی که مورد خشونت و بهره کشی قرار میگیرند، بزهکاری، اقدام به خودکشی، انحرافات اخلاقی، مصرف مواد، کارکردن کودکان، آسیب به خود، فرار از مدرسه و فرار از منزل به عنوان مهمترین رفتارهای پرخطر اعلام شده است.
وی با اشاره به اینکه نوع آسیبها در نقاط مختلف تهران متفاوت است، گفت: خشونت خانگی، طلاق والدین، بدسرپرستی، فقر اعتیاد ارتکاب جرایم، کودک آزاری، مورد سوء استفاده قرارگرفتن، ازدواج زودهنگام، حاشیه نشینی و اختلاف خانوادگی از مهم ترین عوامل زمینه ای برای بروز این رفتارها است.
باقری با اشاره به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مدارس افزود: در تهران بیشتر از سایر شهرهای کشور در معرض آسیب هستیم و در این راستا آموزش والدین و ارکان مدرسه و اجرای طرح نماد با همکاری 13 نهاد را در دستور کار قرار دادیم که امیدواریم تعداد مدارس تهران در این طرح به یک دهم مدارس برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: 300 مدرس برای آموزش 15هزار آموزگار پایههای چهارم، پنجم و ششم در راستای مهارت آموزی و توانمندسازی دانش آموزان تربیت می شوند.
وی افزود: مدارس حصار نیست که آسیب ها وارد آن نشود بلکه مدرسه هم جزیی از جامعه است، بیشتر اقدامات در حوزه آسیب های اجتماعی به اینگونه است که آسیب به وجود میآید و بعد به دنبال راه هستیم اما باید پیشگیری کرد؛ در این راستا اولین کار مهارتآموزی و توانمندسازی دانشآموزان و فعالیتهای جایگزین است.
باقری درباره سند 2030 اظهارداشت : این سند هیچ وقت برای اجرا به مدارس ابلاغ نشده و هیچ چیزی به عنوان سند 2030 وجود ندارد.
ایرنا