به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، سید محمد بطحایی در آیین افتتاح 1 هزار و 700 فضای آموزشی، ورزشی و پرورشی در سراسر کشور که از طریق ویدئو کنفرانس هماهنگ با دفتر معاونت ریاست جمهوری انجام شد، با تشکر از دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برای حضور در این مراسم اظهار کرد: در سال گذشته در چنین روزی 5 هزار کلاس افتتاح شد اما امروز با پیام معاون اول رئیس جمهور 8 هزار کلاس درس به صورت همزمان در سراسر کشور افتتاح می شود.
وی افزود: علی رغم تمامی مشکلات اقتصادی، تورم و فشارهایی که ناجوانمردانه از سوی دشمنان به ما تحمیل شد، اما با همت خیرین و عنایت دولت محترم تدبیر و امید امروز با جهش بسیار خوبی که در احداث فضاهای آموزشی و توزیع این فضاها در سراسر کشور ایجاد شد، امروز 8 هزار کلاس درس افتتاح می شود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ما وقتی صحبت از این می کنیم که مدرسه محلی برای تمرین زندگی دانش آموزان و سرآغاز یک تحول در نظام آموزش و پرورش است باید مدرسه را تبدیل به کارگاهی کنیم که دانش آموزان با حضور در این کارگاه ها، مهارت های زندگی فردی و اجتماعی را تمرین کنند و پله اول برای تحقق این فرآیند نیز وجود فضای آموزشی ، ورزشی و پرورشی مناسب و با کیفیت است.
بطحایی گفت: امروز شاهد افتتاح 8 هزار کلاس درس و 1 هزار و 700 پروژه عمرانی در حوزه آموزش و پرورش کشور هستیم و ان شالله تا پایان سال جاری 2 هزار کلاس دیگر نیز به این مجموعه اضافه می شود و بخشی از کاستی های ما را در حوزه آموزشی جبران می کند.
وی با اظهار امیدواری از ادامه حمایت های خیرین و دولت در امر مدرسه سازی، خاطر نشان کرد: امروز با افتخار اعلام می کنیم که 50 درصد این پروژه ها به دست خیرین تقدیم نظام تعلیم و تربیت کشور شده است و امیدواریم با همت خیرین این مسیر با شتاب و سرعت بیشتری ادامه داشته باشد تا در آینده ای نه چندان نگران فضای آموزشی برای دانش آموزان نباشیم و مدارس ما به صورتی باشند که شایستگی تحصیل آینده سازان این نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشته باشند.