به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، اولین جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان در سال 98 با حضور اعضای این شورا و با دستور کار « بــررسی مسائل و مشکلات مناطق سیل زده » در سالن جلسات بازســازی و تجهیز شده استاندار خوزستان و با نیــم ساعت تاخیر برگزار شد.

 

  • اولین شورای آموزش و پرورش سال 98 با حضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، منصور کتانباف شهردار اهواز، محمد صادق کریمی کیا مدیرکل آمور اجتماعی استاندار خوزستان، علی قربانی مدیرکل نوسازی ،توسعه و تجهیز مدارس خوزستان و سایر اعضا تشکیل شد.

 

  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان که در سال گذشته به ندرت در جلسات شورای آموزش و پرورش حضور می یافت، در اولین جلسه این شورا در سال جدید از اولین کسانی بود که به سالن جلسات وارد شد.

 

  • حسین زاده، معاون سیاسی استاندار خوزستان نیز همچنان از غایبان شورای آموزش و پرورش استان بود و کریمی کیا به جای وی در جلسه حضور یافت.

 

  • غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان که با تاخیری دو ساعته به جمع اعضای شورای آموزش و پرورش استان پیوست، از فعالیت رسانه ای آموزش و‌ پرورش خوزستان در پدیده سیل اخیر تجلیل کرد. وی گفت: از فعالیت رسانه ای آموزش و پرورش خوزستان در جریان پدیده سیلاب که با هدف انعکاس شرایط موجود و در عین حال ایجاد آرامش در استان انجام شد، تقدیر می کنم.

 

  • محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان وقوع پدیده سیلاب را عاملی در راستای ایجاد اتحاد و تجلی اعتمادی ملی در کشور دانست و گفت: با وقوع سیل در استان ، سیــلی از همبستگی و مهربانی نیز به سوی خوزستان سرازیر شد و در جشنواره خیرین مدرسه ساز 700 میلیارد ریال به بازسازی مدارس سیل زده خوزستان اختصاص یافت.

 

  • علی قربانی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از آمادگی این اداره کل برای کلنگ زنی همزمان 50 مدرسه تخریبی خبر داد و گفت: این آمادگی وجود دارد که مدارس با روش های نوین ساخت در طول 45 روز احداث شده و به مرحله بهره برداری برسند.

 

  • سیل به مدارس شوش و شاوور با آسیب به 30 مدرسه بیشترین خسارت را وارد کرده است که 12 مدرسه از این تعداد باید تخریب و از نو ساخته شوند. ناحیه 4 اهواز با 19 مدرسه آسیب دیده در رده بعدی از نظر میزان خسارت قرار دارند.

 

  • عبدالرسول ممتازان، مشاور استاندار خوزستان سیل را یک فاجعه ملی دانست و گفت: در دوران 8 ساله دفاع مقدس هیچ اقدام در استان انجام نشد و خرابی های جنگ نیز عملا مورد بازسازی قرار نگرفت اما در سیل اخیر باید به خوزستان نگاه ملی داشت و از اعتبارات ملی برای آن هزینه کرد.

 

  • اولویت بخشی به جبران وقفه تحصیلی دانش آموزان به خصوص دانش آموزان پایه دوازدهم از مسائل مورد اتفاق نظر قریب به اتفاق اعضای شورای آموزش و پرورش بود. ایجاد 28 پایگاه کنکور در 14 منطقه سیل زده خوزستان و پخش کلاس های دروس تخصصی از صدا و سیمای مرکز خوزستان به مدت 20 روز از راهکارهای انجام شده برای جبران عقب ماندگی تحصیلی این دانش آموزان بود و تاخیر در زمان برگزاری کنکور و ایجاد سهمیه مخصوص دانش آموزان سیل زده نیز از پیشنهاداتی بود که باید در انتظار تصویب یا عدم تصویب آنها باشیم .

 

  • استاندار خوزستان در این جلسه از بازسازی مدارس مناطق سیل زده نفت خیز توسط شرکت ملی نفت ایران خبر داد. وی گفت: به جز شوش و شعبیه سایر مدارسی که بر اثر سیل تخریب شده اند باید توسط شرکت نفت بازسازی، تعمیر و تجهیز شوند. حال باید منتظر ماند و دید که آیا این اقدام توسط شرکت عظیم نفتی در استان انجام می شود یا باز هم ساکنان حاشیه چاه های نفت در محرومیت باقی می مانند؟!