به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الــفبا، عشقِ بی نهایت برای “معلّمی کردن و معّلم بودن” این بار در دهستان عنافچه در بخش مرکزی شهرستان باوی از استان خوزستان جــاری است. عشقی آبی و آسمانی که در کالبد حیات ِسرزمین پرافتخارمان جان می دَمــد و به روح فرزندانِ این مرز و بومِ پُر گُهــر بالندگی، عزت، سربلندی، فرهیختگی، دانایی، آزادگی، استقلال و روشنی می بخشد.

 

پیمودن مسیر 134 کیلومتری برای تدریس در روستا

 

منصور حمیدی، یکی دیگر از سرداران ثابت قدمِ دانش و آگاهی در استان خوزستان است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق است و به عنوان سرباز معلم در دبستان شهید نبگانی در روستای عمایشه خدمت می کند. حمیدی که 27 دانش آموز پایه ششم را تحت پوشش آموزش های خود دارد، یکسال و اندی است که فاصله 134 کیلومتری محل زندگی اش تا این روستا را برای تدریس به دانش آموزان طی می کند.

 

بُرشی از زندگی اجتماعی در درس های آقای معلم

 

او به الــفبا گفت: از زمانی که در مقام مقدس معلم شروع به تعلیم و تربیتِ دانش آموزان کردم، معلمی را به مثابه عشقی دیدم که به واسطه آن می توانم آرزوهایی را که برای سربلندی میهنم دارم تحقق بخشم. دانش آموزانم را خیلی دوست دارم و همواره سعی کرده ام در میان ارائه مطالب درسی به آنان درس هایی از زندگی را نیز بیاموزم تا در آینده به عنوان فردی با مهارت های اجتماعی و فرهنگی بالا وارد جامعه شوند.

 

تدریس انفرادی به دانش آموزان برای مقابله با کــرونا

 

حمیدی که برای حفظ سلامت دانش آموزانش آنها را به صورت انفرادی آموزش می دهد، به الــفبا گفت: در سال تحصیلی گذشته که کُرونا نبود تدریس در جمع دانش آموزان شیرین تر و  لذت بخش تر بود، اما امروز بنا به ضرورت رعایت شیوه نامه های بهداشتی از  جمع های دانش آموزی خبری نیست و بر اساس برنامه ریزی هایی که برای تدریس به 27 دانش آموزم انجام داده ام آنها برای دریافت آموزش ها به صورت انفرادی در کلاس درس حاضر می شوند.

 

برخورداری از حمایت مدیری مهربان

معلم مدرسه شهید نبگانی روستای عمایشه که از حمایت مدیری مهربان نیز برخوردار است، به الــفبا گفت: مصطفی عامری مدیری است که همواره معلمان را مورد حمایت های خویش قرار می دهد.

 

حمیدی گفت: گرچه از ابتدای سال تحصیلی به دلیل مقابله با شیوع کرونا آموزش در بیشتر مناطق از طریق مجازی و با استفاده از شبکه شاد انجام می شود اما در چنین مناطقی همانند این روستا به علت کم برخورداری خانواده ها دانش آموزان از تبلت و تلفن های هوشمند بی بهره هستند و برای اینکه آموزش به آنها استمرار داشته باشند و خدای ناکرده بیمار هم نشوند، تدریس را به صورت حضوری و تک نفره انجام می دهم و گاهی در به دانش آموزان در فضای خارج از کلاس تدریس می کنم در برخی مواقع هم به دلیل ضرورت استفاده از تخته، تدریس در کلاس انجام می شود.

 

در انتظار پایان کرونا و جمع های پرشور معلم؛ دانش آموزی هستیم!  

 

او با اظهار امیدواری از اینکه کرونا به پایان برسد و باز هم کلاس های درس و مدرسه به روال سابق برگردد گفت: خاطرات خوب من از دوران معلمی مربوط به تعلیم و تربیت به صورت حضوری است و بهترین خاطره من برمی گردد به روزی که در کلاس درس برای یکی از دانش آموزان جشن تولید گرفتیم و لحظات خوب و شادی در کنار آنان رقم خورد اما کرونا اجازه نداد که جشن تولد بقیه دانش آموزان را برگزار کنیم.

 

دانش آموزان روستایی با فعالیت های آموزشی و پرورشی بسیار همراهند

 

حمیدی با بیان اینکه لحظاتی که به عنوان معلم در این روستا به دانش آموزان خدمت می کرد برایش ماندگار و فراموش نشدنی است، گفت: دانش آموزان روستایی از هوش و استعداد بالایی برخوردارند و در طی این مدت با فعالیت های آموزشی و تربیتی ارائه شده در کلاس درس بسیار همراه و هماهنگ بودند و امیدواریم آینده ای روشن و درخشان در انتظارشان باشد.

 

آرزویی به رنــگِ معلم بودن

 

او که برای تردد به روستای عمایشه وسیله نقلیه پدرش را به امانت می گیرد، به الــفبا گفت: در تمامی لحظاتی که برای رسیدن به مدرسه این مسیر را طی می کنم تلالو لطف خداوندی را در زندگی ام احساس می کنم و انگیزه و علاقه ام برای تدریس به این دانش آموزان بیش از پیش می شود و امیدوارم بتوانم به آروزیم برای معلم شدن برسم.

 

به گزارش الـفبا؛ کرونا که آمد فداکاری معلمان این سرزمین بیش از گذشته بر همگان آشــکار شد و تلاش و مهرورزی آنان که سالها پشتِ درِ کلاس های درس پنهان شده بود امــروز در گستره ای بی پایان نشر یافته است و ما را بیش از گذشته قدردان تعهد معلمانِ دلسوز وطن کرده است. معلمانی که با چنگ و دندان برای استمرار فرآیند یاد دهی و یادگیری در شرایط دشوار کنونی تلاش می کنند.