به گزارش پایگاه خبری تحلیلی الفبا، محمد تقی زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: حق منطقه جنگی به فرهنگیان کارون و باوی تعلق گرفت و این فرهنگیان در احکام جدید خود شامل افزایش حقوق از محل این بند اختصاصی خواهند شد.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پس از پیگیری های مکرر اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در قالب نامه نگاری با امور اداری وزارت آموزش و پرورش، ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور بالاخره امروز ۹۷/۱۱/۲۸  در نشستی که با مسئولان مالی و اداری وزارتخانه  برگزار شد، مناطق کارون و باوی در لیست مناطق مناطق جنگی دوران دفاع مقدس قرار گرفتند و فرهنگیان این دو شهر شامل حق منطقه جنگی شدند.

 

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در پایان گفت: فرهنگیان خوزستانی همواره به عنوان نماد تلاش و ایثارگری در جامعه شناخته شده اند. از همه ظرفیت های موجود برای ارتقای وضعیت رفاهی و شغلی این عزیزان بهره خواهیم برد.